logotype
Kartonval je osnovan 1998. godine, a poceo je sa proizvodnjom u julu mesecu 1999. godine. Od svog osnivanja se bavi iskljucivo proizvodnjom ploca od valovitog kartona za proizvodjace ambalaže koji nemaju sopstvenu proizvodnju kartona.
Pocetak je bio vrlo skroman, cca 200 tona proizvedenih ploca mesecno, a sada smo na nivou proizvonje od cca 2.000 tona mesecno. Trenutno pokrivamo oko 30% tržišta Srbije i najmanje 15% naše proizvodnje je namenjeno izvozu u okolne zemlje (Madarska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora).
Naš proizvodni pogon se nalazi u krugu bivše Fabrike šecera u Šapcu. Sedište firme, prodaja, nabavka, knjigovodstvo i priprema proizvodnje su u Beogradu.
Možemo se pohvaliti da smo u dosadašnjem radu ostvarivali izuzetne rezultate, a  poslednjih nekoliko godina smo u razlicitim anketama uvek bili rangirani u prvih 100 firmi u Srbiji.
Direktor firme od njenog osnivanja je gospodin Zoran Petkovic, diplomirani inženjer mašinstva, sa prethodnim radnim iskustvom u mašinskom održavanju i prodaji.
Upravnik proizvodnje u Šapcu je gospodin Dragivoje Todorovic, mašinski inženjer, sa prethodnim radnim iskustvom na poslovima mašinskog održavanja u fabrici Natron u Maglaju.
Rukovodilac knjigovodstva i finansija je gospodjica Svetlana Sarafijanovic, ovlašceni racunovodja sa državnim ispitom.